بازی، جدی‌ترین عامل تربیت است

محمد ناصری مدرس کارگاه توانمندسازی مربیان با اعلام این نکته گفت: ️پیش دبستان پل ارتباطی خانه و دبستان است. قرار است بچه‌ها از خانه وارد محیلی دلپذیر شوند که آنها را جذب کنند. استفاده از همه‌ فعالیت‌های بسته و وجود همبازی مثل پاپالو کمک می‌کند بچه‌ها احساس کنند وارد بازی شده‌اند. بازی جدی‌ترین کار بچه‌هاست.

این نویسنده حوزه پيش دبستان در بخش دیگری از سخنان خود از لوحه‌ها نام برد و توضیح داد: ️لوحه‌ها عنصر دیگری از بسته هستند که اگر آنها را به دیوار کلاس نصب کنید بر تمرکز نوآموزان می‌افزایید. بی گمان لوحه‌ها کاربرد بیشتری خواهند داشت، زیرا دقت و تمرکز را در پی می‌آورند. بچه ها به طور فطری مشاهده گران خوبی هست و باید از این ویژگی شان استفاده کنیم

وی یاداور شد: ️حوصله و صبری که شما مربیان پیشه می‌کنید تا بچه‌ها گام با گام مسیری را طی کنند، نشان دهنده این است که شما فرایندگرا هستید. هیچ عجله‌ای ندارید زودتر به مقصد برسید. مسیر، مقصد شماست. همان جاست که نوآموزان‌تان تربیت می‌شوند.

ناصری سپس به اهمیت اینفوگرافی اشاره کرد و افزود:️ اینفوگرافی، زمان‌بندی به عنوان راهنمای اولیه است. نقشه راهی است که موضوع، هدف و زمان بندی را بیان می‌کند تا مربیان هر روز بدانند چه کاری باید در کلاس انجام دهند. در پیش دبستان اجبار، مقایسه و مسابقه و باید وجود ندارد. مربی به طور غیر مستقیم و با عنوان یاددهنده نامرئی به بچه‌ها آموزش می‌‌دهد.

️مدرس کارگاه در ادامه سخنانش از پروانه‌ای به نام «پاپالو نام برد و گفت: “پاپالو” که به زبان سمنانی به معنای پروانه است یک عامل آموزشی است و نقش دستیار شما را دارد. مهمتر از همه همبازی بچه‌هاست. نوآموزان با او هم ذات پنداری می‌کنند و او با مشارکت در فعالیت‌های مداد کاغذی کمک می‌کند درسها مرور شوند.

دیدگاهی بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * علامت گذاری شده اند