یکی از مهمترین باورهای گروه برنامهریزی و تولید بسته تربیت و یادگیری “من میدانم من میتوانم” که در جایگاه خود نوعی مزیت محسوب میشود این است که دو گروه در مورد بستهها اظهار نظر میکنند و ما به نقطه نظرات آنان در راستای بهبود کار توجه داریم.
محمد ناصری دبیر و عضو شورای همفکری و برنامهریزی این بسته تربیت و یادگیری با بیان این مطلب در جمع مربیان منطقه ۱۸ آموزش و پرورش تهران گفت: “هر بسته تربیت و یادگیری مزایای خود را دارد، اما در مورد بسته ما، نظرات این دو گروه بسیار مهم است. یک گروه افرادی هستند که در کف کلاس مثل مربیان عزیز حضور دارند و گروه دوم کارشناسانی که بیرون از گود نشستهاند و در مورد حوزههای مختلف کارشناسی انجام میدهند و هر دو ذیحق هستند که این بسته را از هر جهتی نقد کنند. اگر یک بسته تولید شود و چندین سال به صورت مداوم همان بسته تولید و منتشر شود و کسی به محتوای آن توجه و عنایتی نداشته باشد، خیلی رشد نکرده و پویا نیست.”
ناصری در این زمینه افزود: “این در حالی است که بستهها باید مورد توجه قرار گرفته و چه از سوی مربیان در کف کلاس و چه از سوی کارشناسان بیرونی، نقدها صورت بگیرد تا بسته مورد نظر روز به روز از موقعیت بهتری برخوردار شود. بنابراین به اعتقاد ما یک بسته موفق باید به طور مرتب مورد ارزیابی قرار بگیرد.”
مدرس کارگاه توانمندسازی مربیان منطقه ۱۸ شهر تهران در ادامه همین موضوع تأکید کرد: “ما خدا را شاکر هستیم که بسته ما سه بار تجدید چاپ شده است و در عین سه بار به طور کلی تغییراتی در آن رخ داده است. همانطور که عرض کردم آن دو دسته بررسی و نقد خود را انجام میدهند و حرفهای خود را به ما منتقل میکنند، که البته مهمترین آن مربیان هستند و بعد از آن نیز کارشناسانی هستند که بسته را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار میدهند. ما خوشحالیم که بازخوردهایی را از کارگاههایی که داشتیم و جاهای دیگر از مخاطبان خود میگیریم و بازخوردها را اعمال کرده و آن را ارائه میکنیم.”
این نویسنده و دبیر بسته سپس به نکته مهم دیگری در باره یک بسته موفق که همانا ارتباط با مخاطبان است اشاره کرد و یادآور شد: “به نظر من فقط رابطه یک بسته موفق با مخاطب، در کارگاه نیست. حتی اگر از ابتدای کارگاه تا پایان کارگاه گفتگو صورت بگیرد و کارگاهها سالی یک بار نیز برگزار شود، باز هم این کار کفایت نمیکند و باید چیزهای دیگری وجود داشته باشد که این ارتباط به صورت مستمر باشد. ما برای این موضوع دو راهکار اندیشیدهایم؛ اولین مورد همان داشتن یک کانال ارتباطی و اطلاع رسانی در ایتا هست که همه مربیان، مدیران و مؤسسان در آنجا عضو باشند و علاوه بر مطالعه تازهترین اخبار، از تجربههای همکاران نیز به صورت متن، عکس و یا کلیپهای صوتی و تصویری استفاده کنند. علاوه بر این سایت مرکز جامع تخصصی تربیت و یادگیری کودک هم در اختیار شما هست که در این سایت، علاوه بر اخبار از مطالب متنوع علمی به شکل نظرات متخصصان، کارشناسان و اندیشمندان حوزه کودکان ارائه میشود. در این سایت بخشها و جزئیات متنوع و متعددی پیش بینی شده که انتظار میرود مربیان محترم از این محتواها در راستای بهبود فعالیتهای خود بهره لازم را ببرند.”